Vragen en Antwoorden

Ja, iedereen kan gebruik maken van easyRelatie-Online. U kunt gebruik maken van easyRelatie-Online om uw relaties te beheren. Het is ook mogelijk om het programma te gebruiken in combinatie met easyPosWindows en/of easyVorasWindows, het front- en backoffice systeem van easyPOS software. Voordeel hiervan is dat klantenaankopen geregistreerd worden en bonuspunten of –omzet gespaard kan worden door de klant.

Prijs abonnement (incl. onderhoud)

easyRelatie-Onlinevanaf € 25,00 per maand

easyRelatie-Online is uit te bereiden met diverse module voor onder andere koppeling met easyPosWindows kassaprogramma.

U kunt easyRelatie-Online eenvoudig online aanvragen via het online-bestelformulier. Houd hierbij het licentienummer van uw easyPOS software bij de hand (uw licentienummer is uw klantnummer). Na het verzenden van het bestelformulier ontvangt u van ons een ontvangstbevestiging per e-mail. Bent u nog geen klant bij easyPOS software? Klik dan hier.

Na het verzenden van het bestelformulier ontvangt u van ons een ontvangstbevestiging per e-mail. Binnen 1 tot 3 werkdagen nemen wij de aanvraag in behandeling en wordt de software voor u ingericht. Wij nemen contact met u op wanneer de software beschikbaar is.