Vragen en Antwoorden

Ja iedereen kan gebruik maken van de easyPOS Fashion app. Echter, de prijs is afhankelijk van samenstelling van uw programmatuur. De easyPOS fashion app is namelijk een add-on en geen losse applicatie. Dit betekent dat de app uitsluitend functioneert in combinatie met easyRelatie Online inclusief de module ‘vasthouden aankopen’. Later dit jaar verwachten we een losse applicatie te introduceren. Het is wel al mogelijk om dagelijks de omzetcijfers vanuit easyVorasWindows naar uw e-mail inbox te verzenden. Hieronder staan drie situaties met rekenvoorbeelden voor u uitgewerkt:

Situatie 1: heeft u easyRelatieOnline i.c.m. de module ‘Vasthouden aankopen’?

U ontvangt dan GRATIS de easyPOS Fashion app voor 1 gebruiker. Per extra gebruiker betaalt u € 2,00 per maand. Rekenvoorbeeld:

easyRelatieOnlineal aanwezig
easyRelatieOnline vasthouden aankopenal aanwezig
easyPOS Fashion app – 1 gebruikerGRATIS
easyPOS Fashion app – per extra gebruiker€ 2,00 per maand

Situatie 2: heeft u easyRelatie Online echter zonder de module ‘vasthouden aankopen’?

U dient dan de module ‘vasthouden aankopen’ toe te voegen aan het abonnement alvorens u de easyPOS Fashion app kunt aanvragen. Rekenvoorbeeld:

easyRelatieOnlineal aanwezig
easyRelatieOnline vasthouden aankopen€ 7,50
easyPOS Fashion app – 1 gebruikerGRATIS
easyPOS Fashion app – per extra gebruiker€ 2,00 per maand

Situatie 3: heeft u easyRelatieWindows (= offline relatiebeheer) echter nog geen easyRelatieOnline?

U kunt dan overwegen een overstap te maken van easyRelatieWindows naar easyRelatieOnline. Wanneer u meer informatie wilt over een overstap, dan kunt u het beste contact opnemen met onze sales afdeling op het nummer 073-5474010. Rekenvoorbeeld:

easyRelatieOnline€ 25,00
easyRelatieOnline vasthouden aankopen€ 7,50
easyPOS Fashion app – 1 gebruikerGRATIS
easyPOS Fashion app – per extra gebruiker€ 2,00 per maand

Situatie 4: u heeft geen easyRelatieOnline en wilt toch gebruik maken van de easyPOS Fashion app.

Rekenvoorbeeld:

easyRelatieOnlineniet van toepassing
module 'Vasthouden aankopen'niet van toepassing
easyPOS Fashion app incl. module 'Cloudify' - 1 gebruiker€ 7,00 per maand
easyPOS Fashion app - per extra gebruiker€ 2,00 per maand

Genoemde prijzen zijn vrijblijvend excl. BTW, installatie en instructie.

U kunt de app eenvoudig online aanvragen via het online-bestelformulier. Houd hierbij uw huidig klantnummer/ inloggegevens/licentienummer van de software bij de hand. U kunt uw licentienummer vinden Na het verzenden van het bestelformulier ontvangt u van ons een ontvangstbevestiging per e-mail.

Na het verzenden van het bestelformulier ontvangt u van ons een ontvangstbevestiging per e-mail. Binnen 1 tot 3 werkdagen nemen wij de aanvraag in behandeling en wordt de app geactiveerd. U ontvangt een e-mail wanneer uw easyPOS Fashion app beschikbaar is. U kunt de app dan via de gebruikelijke manier downloaden in de Google Playstore of App-store en vervolgens installeren.

De Cloudify module is nodig wanneer er nog geen online software aanwezig is. Met de Cloudify module wordt periodiek (bijv. elk uur) de offline data bijgewerkt op de easyposonline server. Zo komt automatisch de data online te staan en is deze data toegankelijk voor de easyPOS Fashion App.